Despre noi

Preparatele tradiționale românești impresionează prin unicitate, având un farmec care nu ar trebui să fie ignorat.


Totuși, îngrădirea experiențelor culinare numai la preparatele care ne sunt deja familiare limitează orizontul cunoașterii.


Fie vorbim de cel mai comun dish, ori de cel mai exotic fel de mâncare din lume, când vine vorba de experiența gustativă, condimentele au ultimul cuvânt.


Astfel, am început Goudish în speranța de a aduce un plus de valoare domeniului gastronomiei din România. În această abordare, creativitatea, noutatea și calitatea devin driverul principal în bucătărie.


Iar printr-o colecție deosebită de ingrediente, de o calitate incredibilă, aduse din țara lor de origine, ne dorim ca fiecare dish să devină o experiență culinară de neuitat.

promise1
promise2

Numai la Goudish vei găsi mixuri de condimente de calitate superioară, ce îți vor oferi experiențe autentice. Pentru a garanta puritatea mirodeniilor și ierburilor aromatice, ingredientele pe care le folosim sunt crescute organic, după metode agricole tradiționale.


Astfel, alături de noi, poți să-i impresionezi pe toți cu skill-urile tale în bucătărie.


Fie că gătești în timpul liber, ori aceasta este profesia ta, fii curios și încearcă gusturi nemaiîntâlnite. Mixurile de condimente Goudish sunt menite să stimuleze considerabil papilele gustative și să ofere beneficiile nutriționale ale plantelor folosite.

Momentan, nu putem onora comenzi online. Pentru mai multe detalii, va așteptăm sa ne contactați pe adresa de mail: office@goudish.ro