Rețete

Cotlet de miel în crustă de ierburi, piure de dovleac și reducție de vișine

Fel Principal

Method:

Cotletul de miel asezonat cu Chapter II, în crustă de ierburi, cu piure de dovleac și sos de vișine este dish-ul pe care merită să îl încerci când vrei să impresionezi pe cineva drag! 

Aceasta operă culinară este o rețetă originală Qzeen. 

Fără alte adăugări, vă prezentăm tehnica noastră privind această rețetă de cotlet de miel la cuptor. 

Cotletul de miel îl condimentăm cu Chapter II și îl lăsăm la frigider timp de o oră pentru marinare. Între timp, dovleacul îl asezonăm cu ulei de măsline, sare și piper după gust. Îl învelim în folie de aluminiu și îl introducem la cuptor timp de 40 minute la o temperatură de 180 grade Celsius. După coacere se blendează adăugând smântână lichidă și unt.

Într-o tigaie adăugăm unt. După ce se topește, introducem vișinele și le stropim cu vin, iar la final adăugăm mierea de albine. Se blendează până se obține textura dorită. Sosul obținut îl punem înapoi într-o tigaie la foc mic până obținem reducția dorită.

Cotletul de miel împreună cu untul se trage în tigaie pe toate părțile. În cele din urmă, introducem cotletul la cuptor timp de 6 minute la o temperatură de 200 grade Celsius.

Vă dorim poftă bună!

by Răzvan Cobuț

Momentan, nu putem onora comenzi online. Pentru mai multe detalii, va așteptăm sa ne contactați pe adresa de mail: office@goudish.ro