Rețete
Șalău cu sos de citrice și paie de păstârnac
Method:
Șalăul la cuptor este un dish minunat servit în familie. De aceea, noi îți propunem o rețetă nemaipomenit de bună – șalău cu sos de citrice și paie de păstârnac la cuptor! Aceasta operă culinară este o rețetă originală Qzeen.
Fără alte adăugiri, vă prezentăm tehnica noastră.
Șalăul se asezonează cu Chapter I, după care se lasă la frigider timp de o oră.
Păstârnacul se curăță și se taie Julienne. După care se adaugă într-o tigaie cu ulei încins pentru a obține paiele crocante de păstârnac.
Citricele se storc, iar sucul cu pulpa se adaugă într-o tigaie, care se pune la foc mic împreună cu mierea de albine și untul până obținem textura dorită.
Sparanghelul se trage la tigaie cu unt, sare, piper și se stropește cu puțin vin.
Șalăul se trage la tigaie pe ambele părți, iar după se bagă la cuptor timp de 4 minute la 220 grade Celsius.
Așa este lăudată această rețetă, știm și ingredientul secret: Chapter I. Acest mix premium de ierburi și condimente marca Qzeen este tot ce ai nevoie dacă dorești să gătești un șalău la cuptor ca un adevărat Chef!
Vă dorim poftă bună!
by Răzvan Cobuț