Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the mailpoet domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/qzeenro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/qzeenro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/qzeenro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Șalău cu sos de citrice și paie de păstârnac - Goudish

Rețete

Șalău cu sos de citrice și paie de păstârnac

Fel Principal

Method:

Șalăul la cuptor este un dish minunat servit în familie. De aceea, noi îți propunem o rețetă nemaipomenit de bună – șalău cu sos de citrice și paie de păstârnac la cuptor! Aceasta operă culinară este o rețetă originală Qzeen. 

Fără alte adăugiri, vă prezentăm tehnica noastră.

Șalăul se asezonează cu Chapter I, după care se lasă la frigider timp de o oră.

Păstârnacul se curăță și se taie Julienne. După care se adaugă într-o tigaie cu ulei încins pentru a obține paiele crocante de păstârnac.

Citricele se storc, iar sucul cu pulpa se adaugă într-o tigaie, care se pune la foc mic împreună cu mierea de albine și untul până obținem textura dorită.

Sparanghelul se trage la tigaie cu unt, sare, piper și se stropește cu puțin vin.

Șalăul se trage la tigaie pe ambele părți, iar după se bagă la cuptor timp de 4 minute la 220 grade Celsius.

Așa este lăudată această rețetă, știm și ingredientul secret: Chapter I. Acest mix premium de ierburi și condimente marca Qzeen este tot ce ai nevoie dacă dorești să gătești un șalău la cuptor ca un adevărat Chef!

Vă dorim poftă bună! 

by Răzvan Cobuț

Momentan, nu putem onora comenzi online. Pentru mai multe detalii, va așteptăm sa ne contactați pe adresa de mail: office@goudish.ro